Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново в бокса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега моите съболезнования.

Но искам да те поправя, аз не съм гледач.
    Просто имам глава на раменете и щом една камара инженери са написали ръководство за ремонт, и къде какво да се премери, не считам за нужно да подлагам написаното под съмнение.

Comment

Колега и аз съжалявам,много ме кефи тва ГТВ и ме е яд.

Comment

Аз па чета и не вярвам колко си упорит. Значи тука ти се дават елементарни съвети... минали сме по подобен път, факт са много коли с туин спарк които въртят до 8000 оборота в завои на магистрали на писти и т.н. има опит. И Бобо и Енъо са се опитали да ти помогнат ама ти не. Знам че е гадно от сегашната гледна точка ама това което сам си направи човек никой неможе да му го направи. Следващия път по внимателно и с питане... щото и двамата споменати господина продължават да питат и да се учат. А за твоя мотор и валове и т.н. мисля сме си говорили. Интересно на хората в сервиза дали нещата им са ясни. Успех и горе главата.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Благодаря за съчувствито на всички ви....както казахте съм упорит,да и продължавам да съм,и тъй като всички са големи разбирачи и ние в Пловдив валове Cat cams не можем да зацепим.....ако на някой му е интересна при4ината,може да му я спомена,не е вал....не е "бедна смес"......не е майстор,.....а повдигачи,бях сменил вси4ки на смукателния, без на 4-ти цил.
          Днес свалих валовете,изкарах повдигачите:

Колкото и да е смешно,виждате че това в дясно не е повдигач от 2.0....аз съм виновен че не проверявам,щото продавача ми е приятел,и му бях дал стария.....той вика "ей това са твоите,взимай и бягай....търча аз да слагам новите без да гледам,на доверие.....и така,както казахте аз съм си виновен,как издържало хайван4ето 1000км,не знам.Може да се сравни визуално колко е голяма разликата в канала за пълнене,и това че е по-висок,и 4е улея е на друга височина.
          Attached Files
          Last edited by Ivo Skoklev; d.m.y г., 15:10.
          GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Аз не съм много сигурен че проблема е в повдигача,аз доколкото си спомням,като сменях мойте повдигачи/16 бр./и те имаха разлика във височината,както твоите,мойте бяха Метели,и до ден днешен нямам проблем с тях,вече 20 000 км.Според мен просто му е дошло времето на буталото,или проблема е дошъл оттам че си сменил само няколко повдигача а не всичките
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

То и канала за пълнене е по-малък....ма да ти кажа ве4е няма никакво зна4ение....като събера пари-V6.....до тогава без пове4е теми,няма смисъл да разтягаме локуми около умрели двигатели.....междувременно...някои ако има глава(без смук.кол.),колкото да я събера да я карам,ще съм благодарен.

Comment

Имам глава колега. Ако искаш звънни - 0878583031.
                Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Колеги няма да отварям нова тема искам само да попитам в Пловдив къде да си закарам ГТВ-то за диагностика че бях в бош и не ми прочетоха компютъра и нз къде да отида
                  ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Формулата в кв. Южен
                    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от KaTsArA Покажи съобщение
                      Колеги няма да отварям нова тема искам само да попитам в Пловдив къде да си закарам ГТВ-то за диагностика че бях в бош и не ми прочетоха компютъра и нз къде да отида
                      Можеш да дойдеш в сервиза дето се човъркаме-"Оптела",има БОШ КТС,модел на една година,потдържа вси4ки коли до 2008Тракия,между околовръсното и "Романтик",зад Мебелна къща

Comment

Какво стана с тази кола? Дай малко инфо..
                        sigpicex
                        147Q2
                        300bhp/606nm
                        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

К'во да стане няма спирачки след първо натискане и нямам време да я човъркам да видя от къде иде проблема.......за сега не мога нищо да твърдя....а и от друга страна Мерцедес Е 200 ме взима на летящ старт.....като цяло работата е shit !Въобще урочасана работа......Абе колата събира прах с една дума

Comment

Working...
                          X